Det dreier seg om merverdien

Grunnleggende sett dreier alle vesentlige kamper i lokalsamfunnet og internasjonalt seg om merverdien eller er preget av kampen om merverdien. Derfor det det viktig å kjenne dette begrepet og teorien bak det. Da kan du forstå mye av det som skjer i verden og legge opp et fornuftig arbeid for en bedre verden uten å vende frustrasjonen din mot andre ofre i den samme kampen som du står oppe i. Da blir det mulig å skape enhet i kampen mot finanskapitalen og dens sentrale talspersoner og regjeringer som ikke utgjør så veldig mange tusen enkeltpersoner, men som betaler en mye større hær av lakeier for å lure deg til å slåss mot dine venner ut fra ideologiske posisjoner som for eksempel religion, rase, kjønn og andre forskjeller. Så sett deg inn i hva merverdi er nå i begynnelsen av det nye året.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.